Technische informatie

De ZE912 heeft een zeer uitgebreid maten pakket. Falken maakt de ZE912 in maar liefst 110 maten. Geen enkel merk heeft een grotere range. Hier heeft u een compleet overzicht in
deze lijst


Veilig
Daar waar uw banden de weg raken, daar gebeurt het. Hier wordt uw grip op de weg bepaald. En dus uw veiligheid. Want hoe meer grip een band heeft, des te korter de remweg en des te beter de wegligging. Met De Nieuwe Band stuurt u zeker door het verkeer.

Zuinig
Elke band heeft een rolweerstand. Hoe lager de benodigde kracht om door te rollen, des te lager het brandstofverbruik. Banden die voldoen aan de kwaliteitseisen van
De Nieuwe Band hebben een relatief lage rolweerstand. Dat merkt u in uw portemonnee. Zo bespaart u al snel tot wel 3% per jaar op uw brandstofverbruik, dat kan oplopen tot wel 100 euro per jaar. Bovendien ontziet u het klimaat. Lager brandstofgebruik veroorzaakt namelijk minder CO2-uitstoot.

Stil
Het verkeer in Nederland is een bron van geluidshinder. Het rollen van banden over asfalt produceert geluid. Als iedereen overstapt op De Nieuwe Band neemt het verkeerslawaai af met 2 tot 3 decibel. Dit is een halvering van het lawaai! Daarnaast wordt het in de auto meestal ook wat stiller. Wel zo prettig toch?

Wilt u alles weten over deze band?